Werkdagen voor 22u besteld, dezelfde dag verzonden, gratis verzending vanaf €75

Over Studijoke

Over Studijoke

Studijoke is een jong Belgisch merk met unieke invulboeken en prachtige geschenken. Studijoke is in 2016 als hobby door Joke opgericht om vooral creatief bezig te kunnen zijn. Er was een verlangen om mooie originele ontwerpen te maken en om dit dan ook met zoveel mogelijk mensen te delen. Studijoke staat voor mooie papierwaren en geschenken rond de thema's geboorte, kindertijd, huwelijk, verjaardag, graag zien, rouwen, ... eigenlijk zowat al de mijlpalen in het leven.

De artikelen zijn reeds te koop in de webshop van Studijoke en enkele winkels in Vlaanderen. Het ontwerpen, produceren, verpakken en verzenden gebeurt allemaal vanuit België. Het merk is dus voor de volle 100% Belgisch en dit zal in de toekomst zeker zo blijven.

Over Joke

Mijn naam is Joke Savelkoul, creatief ondernemer met een grote passie voor mooie papierwaren.

Zolang als ik mij herinner ben ik creatief bezig! In het lager onderwijs volgde ik iedere woensdag tekenles bij juf Marijke. Daarna studeerde ik beeldende en architecturale vorming in het middelbaar onderwijs.
En dan: Doorstuderen, wat nu??? !!! Ik vond zo veel leuk, fotografie, interieur, architectuur, schilderen, mode, ... . 
Uiteindelijk koos ik voor interieurarchitectuur. Maar ik miste iets, dus heb ik in avondschool nog grafische vormgeving, fotografie en keramiek gevolgd.

Waarom heb ik Studijoke opgericht?
Rijkdom is voor mij iedere dag doen wat ik graag doe. Dat was al een heel lange tijd een droom van mij. Alleen wist ik niet goed hoe ik deze droom kon waarmaken. Tot ik ernstig ziek was, en mijn leven hierdoor even stil stond, en ik plots heel veel tijd had om na te denken. Toen wist ik wat ik wou...
Creatief bezig zijn, heel de dag door, dat was mijn droom.

Ik kan je nu al zeggen dat ik met Studijoke mijn eigen droom aan het waarmaken ben.

Studijoke invulboeken geschenken