Werkdagen voor 22u besteld, dezelfde dag verzonden

Invulboeken

Bij Studijoke vind je de leukste invulboeken.

Verzamel de mooiste foto's,  grappige momenten en leuke herinneringen in de invulboeken. Leg alle belangrijke momenten vast in de invulboeken en creëer zo mooie herinneringen voor later. In de boeken is veel plaats voorzien voor foto's, er worden ook leuke vragen gesteld, er is ruimte voor bijzondere momenten, leuke berichten en belangrijke mijlpalen. Je kan de boeken voor jezelf kopen of cadeau doen. De invulboeken zijn steeds te verkrijgen in verschillende kleuren. De binnenzijde is in het wit-zwart. Met de mooie bijpassende producten zoals stickers en mijlpaalkaarten, kan je de boeken volledig naar jouw zin pimpen.

Momenteel zijn deze boeken al te verkrijgen voor baby en kind: baby op komst (zwangerschapsboek), baby-pronostiekboekje, mijn eerste jaar, babybezoekboek (kraambezoekboek), mijn mijllpalenboekje, peuter tot kleuter (1-3 jaar), mijn kleuterboek (3-6jaar), mijn babbelboekje en het schoolfotoboek.

Deze boeken zijn al te verkrijgen voor volwassenen: Ons verhaal - mooie momenten, Mijn schoolfotoboek voor leerkrachten.

De collectie gaat komende maanden nog verder uitbreiden, denk maar aan de leukste uitstapjes, mijn weddingplanner, lekkere recepten, echoboekje, ... . Hou de site, de Facebookpagina of Instagram van Studijoke dus in het oog voor al het nieuws dat gaat komen.