Werkdagen voor 22u besteld, dezelfde dag verzonden

When in Rome - wat Rome met het 'ons verhaal' invulboek te maken heeft

Mijn eerste blogje, en je mag al even mee op reis😁🛫!

 Hallo, Lisbet hier👋🏻, Ik volg alles even op terwijl Joke de tijd neemt om te rusten🤰🏻, te bevallen 🤱🏻 én te genieten van haar gezinnetje 👶🏻. 

Zelf ben ik intussen al 31 jaar, ben ik getrouwd (2020 Corona-wedding 👰🏼‍♀️🤵🏻 - feestje nog tegoed dus 😅 ) én zijn we nu samen aan het uitkijken om een huisje te kopen 🏡 als volgende stap. 

 Ik ben zot van gezelschap, eten (vooral zoets dan toch 🍪🍩🧁) én plezier maken. Selfies en foto's maken is geen gewoonte van mij (🙋🏼‍♀️ team ongemakkelijk) dus daar ga je me zeker nog mee weten sukkelen - voor zij die studijoke op instagram en facebook volgen. Maar kijk, dat komt  ook wel goed hé 😅.

Wat Rome er dan mee te maken heeft?

Wel, van Joke kreeg ik een leuk "start-to-invulboek" pakket zodat ik kan ervaren wat het is om zo een boekje in te vullen, en jullie dan ook concrete tips en tricks kan meegeven.

Én heel eerlijk, ik heb hier al vaak aangedacht. Zo een boekje met al je foto's mooi bundelen. Dat is toch leuk! Leuk om te doen, leuk om te bewaren én leuk om af en toe eens boven te halen🤗.

 In Rome was het dan ook dat ik zelf een mooi handgebonden leren boek als souvenir kocht 'om al onze foto's in te plakken'. Intussen zijn we een vijftal jaar verder, en ik kan je laten zien hoe dit mooie boekje er intussen uitziet.

  

 

 

 

 

 

 

Lege pagina syndroom

Mijn geweldig goede idee … is dus al jaren bij een geweldig goed idee gebleven. En wel om deze redenen:

  1. Ik had énorm weinig foto's van ons twee. Blijkbaar zijn wij meer geïnteresseerd in foto's maken van wat we zien dan foto's te maken met onszelf erop 🌄.
  1. "Lege pagina"-syndroom🗒. Ken je dat? Zo niet durven starten omdat de pagina nog zo mooi leeg is. Schrik om het verkeerd te doen, niet goed weten hoe en wat en waar je mee moet starten. 

Intussen ben ik wel al bewuster foto's aan't maken waar we met zijn tweeën opstaan, maar vraag me niet meer waar die foto's van onze vakantie in Rome beland zijn. Waarschijnlijk ergens op één van onze externe harde schijven, die ik misschien al niet meer weet liggen😅. #oepsie

"Ons verhaal" invulboek

Toen ik thuiskwam met het "ons verhaal" invulboek bladerde ik er eens rustig door. Ook al had ik de pagina's al wel op de website gezien (je kan de boeken volledig inkijken op de website), deze keer bedacht ik per pagina al enkele herinneringen die ik er in kon plakken. Het enige wat ik nog moest doen was de foto's zoeken én laten afdrukken.

Het begin is voor je gemaakt, en dat geeft een fijn gevoel! Het is niet starten van een "lege pagina", maar starten met en doel. De titeltjes als "Wensenlijst" "Geluksmomentje" of "Gekke bekken trekken" helpen je op weg om herinneringen op te halen - foto's op te zoeken🎞 én om leuke momenten te plannen en vast te leggen📸!

(Gekken bekken trekken is nu wel precies één van mijn specialiteiten op onverwachte foto's - is dit bij jullie ook zo 😅?)

Intussen zijn er al een aantal foto's al besteld en aangekomen! Dus ik ben klaar om er mee te starten!

Start jij ook (ein-de-lijk) aan dat fotoboek? Bekijk de inhoud op de website en kies er jouw ideale versie uit!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd