Werkdagen voor 22u besteld, dezelfde dag verzonden

Wat een jaar ... Mama worden en ondernemen.

2021, wat een jaar ...

Het meest bijzondere jaar van mijn leven.

Afgelopen jaar werd ik mama van Tjeu en vrouw van Jelle. De mooiste momenten zijn gepasseerd. Gelukkig heeft Studijoke leuke spullen om herinneringen te bewaren.

De slogan van Studijoke is niet voor niks:

Creëer, beleef en memoriseer mooie momenten.

Een spreuk die bij ons in de woonkamer staat zodat ik hier iedere dag bij stil sta.

 ons gezien

Op professioneel vlak was het ook een bijzonder jaar.

Door corona is de groei wat gestagneerd. Ook al verkoop ik online, babyborrels, kraambezoekjes, afspreken met vrienden, mond aan mond reclame vallen voor een groot deel weg.

Toch ben ik niet bij de pakken blijven zitten.

In februari is Lisbet 8 maanden lang voor Studijoke komen werken. Dat was een leuke ervaring. Voor even moest ik niet alles zelf doen en kon ik brainstormen over beslissingen. Hierdoor heb ik 3,5 maanden met volle teugen van mijn baby'tje kunnen genieten. 

Hoewel ik een zware zwangerschap had heb ik 4 maanden van het jaar niet gewerkt. Er zijn nog nooit zoveel nieuwe producten gekomen op 1 jaar tijd.

Hieronder een overzicht van al dat nieuws:

 

 

In het najaar ben ik met volle goesting weer beginnen te werken voor Studijoke. Voor het eerst heb ik meegedaan aan black friday. En wow, wat een succes. Op 3 weken tijd had ik een 'ikkoopbelgischadventskalender' uitgewerkt. Op 4 uur tijd was deze helemaal uitverkocht. Mijn creatieve brein is nu al over een leuke actie voor eind dit jaar aan het nadenken.

In november lanceerde ik de gepersonaliseerde nieuwjaarsbrieven. Mijn doel was om er minstens 50 te verkopen. Stiekem hoopte ik op 100 stuks. Het was zo een succes. Jullie hebben in totaal 200 nieuwjaarsbrieven besteld. Ook dit wordt vervolgd.

nieuwjaarsbrief

De online verkoop gaat goed en de CDKN-winkels hebben veel invulboeken verkocht. Ik kan met een warm hart zeggen dat het najaar van 2021 TOP was. Dit geeft me de nodige energie om ook dit jaar weer te knallen.

Het basis-assortiment van Studijoke staat op punt en de webshop is in orde. Dankzij de automatisatie kan ik de liefste klanten het best verwennen. Daardoor heb ik het komende jaar meer ruimte om te doen wat ik graag doe.

Nieuwe producten uitwerken.

Met "Atelier Flexje" werk ik achter de schermen al even aan de Studijoke-verjaardagskronen. Een groeimeter in dezelfde stijl volgt snel. Zo kan je de buttons van de kroon gebruiken voor de groeimeter. Schrijf je in voor de nieuwsbrief krijg als eerste een mail wanneer de nieuwe producten online staan.

Er komt een schoolagenda,  een planner voor 2023 en de nieuwjaarsbrieven komen in een vernieuwde vorm. Mijn creatief brein draait vollebak omtrent cadeaus voor Moederdag, Vaderdag en einde-schooljaar. Ik heb nog leuke ideeën om het invulboeken-assortiment uit te breiden.

Dus ja, ik weet wel wat te doen het komende jaar.

Lieve klanten.
Dankzij jullie kan ik iedere dag doen wat ik het allerliefste doe.

Dikke kus, Joke

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd