Werkdagen voor 22u besteld, dezelfde dag verzonden, gratis verzending vanaf €75

'Ons Verhaal' - invulling én beleving Tip 1: Loslaten

Als ik jullie 1 tip mag geven: laat het los 😅.


Met het eerder herfstig weer van het afgelopen weekend 🌧 vond ik het wel fijn om met het invulboek bezig te zijn 😄. Een leuke binnenactiviteit waarbij je herinneringen kan ophalen. Thomas was niet altijd even enthousiast wanneer ik zijn input vroeg voor vraagjes zoals 'hier genieten wij van' of 'hiermee lachen we vaak' , maar dat maakte ik dan weer ruimschoots goed met mijn enthousiasme 😅.


Ik vul het boekje in met terugwerkende kracht - de foto's die ik van ons vond heb ik afgedrukt. Ik moet zeggen, het lijkt me leuker om er mee te starten en 'vooruit' te werken 🧐, per leuke uitstap een fotootje maken📸 - op het einde van de maand alles afdrukken en dan inplakken en invullen😊. Nu gingen mijn gedachten de hele tijd van 'wat was de datum weer' was dit voor die foto, of na die' .. Je kan er je waarschijnlijk wel iets bij voorstellen #perfectionisttotindekist 🙋🏼‍♀️.
 


Aangezien in het invulboek de titeltjes regelmatig terugkomen - en ik toch écht wel wou beginnen in te plakken in plaats van te treuzelen dacht ik "maakt het iets uit".  Wanneer ik de jaartallen/datums terugvind schrijf ik ze er bij 😅 én als het dan ook niet in de perfecte chronologische volgorde is, het hoort wél allemaal in ons verhaal 📖.


Wanneer je een verhaal vertelt, maak je ook soms een zijsprongetje of een 'ahja en dit moet je ook nog weten', dus mocht je zo een piekeraar zijn als mij : laat het los, het wordt een mooi boekje, het wordt een leuke herinnering voor later 🥰.
 
Want eens dat ik van het denken naar het doen ben gegaan vond ik het écht leuk 😊! Ook de hoekjes ponsen werken heel goed. En ik denk er aan om ook eens te avonturieren met de cirkelsnijder! Maar dat is dan voor een volgende keer!

Ik kijk er naar uit om nieuwe herinneringen te maken en dan 'vooruit' het boekje in te vullen 🤩! Benieuwd hoe me dat gaat meevallen! 


Hoe staat het met jouw invulboek? Wanneer je jouw 'invulmoment' deelt op sociale media (tag  @studijoke) maak je kans op een waardebon van €30 voor nog meer leuks 🤩! Fijn toch! 

 

Groetjes!

Lisbet

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd