Werkdagen voor 22u besteld, dezelfde dag verzonden, gratis verzending vanaf €75

Mama vieren? 4 tips voor een origineel cadeautje

Of het nu voor moederdag is, een verjaardag, als kraamcadeau of zomaar. Mama in de bloemetjes zetten dat verdient wat extra aandacht!   

Mocht je nog wat ideetjes zoeken hoe je dit kan aanpakken (én inpakken) lees dan zeker verder hoe Studijoke je hierbij kan helpen! 

1, Zeg het met een foto

Eentje van op je smartphone of misschien eens zoeken in de verzameling van oude foto's? Het maakt je cadeau zo veel persoonlijker, en als je een foto neemt van een grappige herinnering maakt het misschien nog veel verhalen en lachmomenten los! 

Een leuk ideetje is dan dit clipboard met een gravure voor de liefste mama (ook verkrijgbaar voor +mama's en oma's). Het clipje zorgt er voor dat je de foto makkelijk kan omwisselen! Zo kan je al je favoriete kiekjes er in steken, en geef je het bordje snel een nieuwe look!

Klik hier om de clipboards te bekijken! 

2. Foto's en verhalen 

De band met je mama is er één uit de duizend, in het 'ons verhaal' invulboek kan je jullie avonturen een plekje geven. Veel plaats voor foto's en leuke tekstjes.  Dit persoonlijke cadeau neemt wel wat meer tijd in beslag, maar geeft een heel mooi resultaat waar jullie beiden nog vaak in kunnen terugkijken! Krijg je nog niet al de pagina's vol? Maak na jullie uitjes een afspraak om samen het boekje verder aan te vullen!  
Het invulboek is verkrijgbaar in 4 kleuren.
Bekijk de inhoud van het 'ons verhaal' invulboek hier.
 

 

3. Verwoord het met een setje spreuken!

De spreuken om Mama op te leuken zijn er weer! Met dit setje kaarten en houdertje kan je mama haar interieur opfleuren.

Er zijn verschillende sets spreuken, heb je liever eentje in het delfts blauw? of met een botanische achtergrond? Dat gaat zeker ook! Elke set is een leuk cadeautje om te geven!  

Bekijk de spreuken op deze pagina


4. Het mama-verwenpakket

Dit jaar heb ik een leuk verwenpakket in elkaar gestoken voor mama's! Aangezien we de mama's graag in de bloemetjes zetten heb ik voor het thema 'rozen' gekozen. Met geurkaarsen en stokjes rozengeur, badzout met rozengeur (en eucalyptus) roosjes op de sleutelhanger en de etiketjes.
Het geheel is verpakt in een mooie doos met strikje er rond. Kant-en-klaar om af te geven. ( voor wie dit super leuk vindt: ik werk het daddy-cool pakket deze maand verder af! hou de site en nieuwsbrief in de gaten!) 
Wil je de volledig inhoud bekijken? Klik dan hier.

 

Hopelijk heb je iets kunnen vinden waarmee jij jouw mama blij kan maken! Heb je het afgegeven? Laat me dan zeker iets weten, je kan me altijd taggen op facebook en instagram @studijoke! Als je geluk deelt, krijg je er meer van! 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd