Werkdagen voor 22u besteld, dezelfde dag verzonden, gratis verzending vanaf €75

Het mooiste avontuur: Mama van twee sinds maart 2023

Wow, sinds maart 2023 is mijn leven een rollercoaster geworden. Ik heb namelijk het voorrecht om mama te zijn van een geweldige peuter en schattige baby. Mijn oudste is intens, hij kan zalig spelen, begint al goed te babbelen, eten en slapen is niet zo zijn ding. Mijn jongste daarentegen is het chillste baby'tje ooit, slaapt als een roosje en heeft een glimlach die je dag maakt.

Mijlpalen dekentje

Mijlpalendekentje; Mia 5 maanden oud

Het contrast tussen baby 1 en 2 is groot

Oké, dus eerst mijn oudste. Vanaf het moment dat hij ter wereld kwam, was ons rustig leventje voorbij was. Hij zat zeer allert, altijd bezig met het ontdekken van de wereld om hem heen. Slapen leek niet echt zijn ding te zijn, En hij had (en heeft nog steeds) dag en nacht huidhonger, 'Tjeuke mama pakken' is zijn standaard zinnetje. Maar eerlijk gezegd, zou ik het voor geen geld van de wereld anders willen. Zijn enthousiasme en creativiteit is aanstekelijk en maakt zelfs de meest vermoeiende dagen de moeite waard.

En dan hebben we mijn jongste, die de bijnaam "Slaapprinses" verdient. Mia kan slapen als de beste. Tussen haar dutjes door is ze de vrolijkste baby ooit. Ze lacht, ze brabbelt, friemelt met haar speeltjes en rolt erop los. Ze lijkt nooit een slechte dag te hebben. Haar broer is er helemaal weg van, hij noemt haar 'Poppemia'. Mijn hart smelt telkens wanneer hij dit zegt.

 

Band tussen broer en zus

Het mooiste is nog wel de band tussen die twee. Tjeu probeert altijd zijn jongere zusje te vermaken. Hij zingt liedjes, deelt zijn speelgoed en aait haar heel de dag door. Mia vindt het allemaal dik oke. Haar oogjes volgen hem overal, en haar glimlach wanneer hij in de buurt is, is gewoon onbetaalbaar.

Broer en zus

Onze dagen zijn goedgevuld

Ons leven is een perfecte chaos van papflesjes, luiers, spelletjes, knuffels en lachbuien. We leren elkaar elke dag weer beter kennen en genieten van de unieke persoonlijkheden die ze hebben. Ons gezin is nu COMPLEET.

Sinds maart 2023 is mijn leven als mama van twee een gekke, prachtige achtbaanrit geweest. Mijn oudste en jongste brengen allebei hun eigen unieke energie in ons huis. De interactie tussen hen doet mijn hart smelten. Ik kijk uit naar de avonturen die nog komen gaan en hoe mijn twee kleintjes verder zullen groeien en zich ontwikkelen binnen ons gezin. Uiteraard hou ik al de mooie herinneringen bij in mijn invulboeken. Want het cliché klopt, je vergeet zo snel ... . 

Laat hieronder zeker weten hoe het voor jou voelt om mama (of papa van 1, 2 of ...) te zijn.

Invulboeken Studijoke

Invulboeken 'mijn eerste jaar', 'baby op komst' en 'peuter tot kleuter'

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd