Werkdagen voor 22u besteld, dezelfde dag verzonden, gratis verzending vanaf €75

EIN-DE-LIJK is het er: de Studijoke Schoolagenda

Hopelijk de zwaarste 'bevalling' van het jaar ... ;)

Haha! Sorry, misschien een inside-joke, maar mocht je zelf ooit een agenda/planner maken, dan besef je hoe veel werk er in kan kruipen! Uiteraard mogen er geen foute data of namen van dagen instaan, dus het is veel full-focus werk.

Voor diegene die me nog niet zolang volgen, intussen ben ik in verwachting van mijn eerste kindje, dus over twee maandjes verwacht ik écht te bevallen. En ja, ook al weten we niet wat er gaat komen of hoe zwaar dat gaat zijn, we kunnen er maar eens mee lachen hé ;). 

Na een aantal jaren een agenda/planner te maken heb ik me dit jaar dus ook gezet aan de schoolagenda voor het schooljaar 21-22. Met een veel leerkrachten bij mijn volgers en mijn vriendinnen kon dit uiteraard niet uitblijven.

Bij deze stel ik jullie dus graag het leukste van de eerste Studijoke Schoolagenda voor:

- Overzicht schooljaar 2021-2022 mét Belgische schoolvakanties

Gedaan met de Nederlandse versies te moeten aanpassen, op en top Belgisch met de officiële Belgische vakantiedagen. Er is ook ruimte voor bijkomende school-specifieke dagen in de opsomming. 

 

- 8 pagina's voor je (wisselend) lessenroosters

Niet nodig om te schrappen en kribbelen, bij een verandering neem je gewoon een nieuwe lessenrooster.
(gezins-tip: vul de roosters van je gezin in om alle info bij elkaar te hebben! - hier kan je dan met mini-post-its werken mocht er iets veranderen :) )

 

- Handig weekoverzicht om alles in te plannen

Algemene dingen, to-do's - taken - examens en weekmenu's, je hebt elke week plek om in te plannen en neer te schrijven. 

Je to do's kan je ook afvinken ( dat vind ik toch zo leuk hé! Hoewel ik het ook vaak doorstreep :) ligt meestal aan het taakje en mijn gemoed ;) )

 

 

- Maandoverzicht vakantiemaanden

Ook al stopt het schooljaar eind juni, ook juli en augustus zitten in de agenda. Zo kan je met deze maandoverzichten alvast een zomerplanning maken.

 

 Voor al de paginasoorten en de volledige inhoud kan je op de productpagina terecht. Daar kan je de schoolagenda ook al bestellen in pre-order.

Je agenda wordt dan half mei verzonden. Let wel op: als je meerdere items besteld worden deze samen verstuurd, heb je iets dringend nodig? Maak dan een aparte bestelling aan! 

Ga nu eens kijken op de productpagina voor de hele inhoud én de speciale lancerings-actie :)!

Wil je meer van Studijoke of achter de schermen zien? volg me dan op mijn  facebookpagina Studijoke en instagram @studijoke en hou de stories in de gaten!

 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd